Diensten voor bedrijven
Conceptontwerp & Activering
Hospitality & Incentives
Onderzoek & Advies
Sponsorbeleid & Management

Diensten voor sporters
               & sportorganisaties

Sportmarketing
Management & Organisatie
Communicatie & PR
Onderzoek & Advies
Sponsorwerving
Relatiemanagement

Over Mediability
Vacatures
Contact

Sitemap
Sportmarketing-woordenboek
Mediability :: Diensten voor sporters & sportorganisaties :: Sponsorwerving ::

Sponsorfinding

Wij ondersteunen en begeleiden u bij het werven van sponsors voor uw sportproject, organisatie, club, team of evenement. Van topsport tot amateursport, en van autosport tot zeilen. Wij weten hoe bedrijven sport kunnen inzetten als instrument voor commerciŽle doelstellingen. Daardoor wordt uw wervingscampagne professioneler en succesvoller.

Mediability is actief in verschillende sporten, zoals autosport, voetbal, handbal, volleybal, schaatsen, darten, hockey, golf, basketbal en meer. Wij verlenen een totale dienstverlening: sponsorfinding is slechts ťťn van de diensten die wij aanbieden aan sportverenigingen, sportorganisaties, sportevenementen, projecten en sporters.

 Sponsorfinding in tien stappen
 Voorbereiding
1. Onderzoek, strategie & planning
2. Selectie van potentiŽle sponsors
3. Conceptontwerp
4. Ontwerp brochure & presentatie
 Sponsoracquisitie
5. Benadering potentiŽle sponsors
6. Presentatie & oriŽnterend gesprek
7. Ontwerp aanbod op maat
8. Onderhandeling & contract
 Implementatie
9. Activering & coŲrdinatie
10. Effectmeting & evaluatie
© Mediability
Ondersteuning & begeleiding :: U kunt Mediability inschakelen voor het gehele sponsorwervingproces van tien stappen, maar ook voor een gedeelte van het wervingstraject. Wij kunnen u bijvoorbeeld assisteren bij het vastleggen van een geÔnteresseerde sponsor. Een andere mogelijkheid is het overtuigen van de huidige sponsors om hun sponsoring te verlengen, verbreden en te verdiepen. Nieuwe sponsors zoeken behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Verbetering van uw totale aanbod :: Het is echter verstandig om behalve de sponsorfinding ook de kwaliteit van uw totale aanbod aan sponsors te verbeteren. Weet u bijvoorbeeld wat de sponsoringdoelstellingen van uw huidige sponsors zijn? Realiseren zij die? En wat doet u actief aan de realisatie van hun doelstellingen? Sportmarketingbureau Mediability biedt u aanvullende diensten op gebieden als marketing, management, organisatie, communicatie, marktonderzoek en relatiebeheer. Dat zorgt niet alleen voor meer sponsors, maar ook voor meer tevreden sponsors!

Neem contact op :: sponsorfinding is een langdurig proces dat zich vooral op de lange termijn uitbetaalt. Wacht daarom niet om contact met ons op te nemen. Als u nu een email stuurt naar sponsorwerving@mediability.nl met daarin de details van uw project en de activiteiten waar u graag onze ondersteuning bij krijgt, dan vertellen wij u graag welke mogelijkheden er zijn voor een samenwerking.


Trefwoorden: sponsorfinding, sportsponsoring, sponsorship, sponsoren, sponsoring, sponsors vinden, zoeken, werven, van fondsen, fonds, funding, funds, sponsorfondsen, fondswerving, budget, sport, sportmarketing, evenement, sportevenement, sportclub, clubsponsoring, evenementsponsoring, topsport, amateursport, amateur, topsporter, raceteam, wervingsactie, contract, presentatie, propositie, sponsorpropositie, sponsorvoorstel, sponsorplan, sponsorbeleid, exposure