Nederlands NL | Vlaams BE | Deutsch DE | English EN

Wat is een sportmarketingbureau?

Een sportmarketingbureau is een bedrijf zoals Mediability, dat zich heeft gespecialiseerd in sportmarketing en diensten in de sport. Sportmarketing is "de specifieke toepassing van marketingprincipes en marketingprocessen, op sportproducten en op de marketing van producten niet aan sport gerelateerd, door middel van de associatie met sport" (Shank, 2008; p. 2). Sportmarketing kan dus beschouwd worden als het vakgebied waarin sport wordt gebruikt door bedrijven, voor het bereiken van bepaalde commerciŽle doelen.

Referenties

Shank, M.D. (2008). Sports Marketing: A Strategic Perspective (4th Ed.). Upper Saddle River: Prentice Hall.

Ondersteuning voor sportorganisaties en sporters

Sportmarketingbureau Mediability ondersteunt sporters en sportorganisaties met hun marketing, communicatie en sponsoring. Wij leveren maatwerk voor uw specifieke vraagstuk, maar ook concrete oplossingen voor bijvoorbeeld de sponsorwerving. Met ons Sponsoringpartner Basispakket verkrijgt u alle instrumenten in alle fasen van sponsorwerving om zelf succesvol sponsors te werven. En waar nodig springen wij bij.

Vacatures

Werken in de sport blijft voor velen een droom. Het is maar voor weinigen weggelegd. Maar wees niet getreurd, met je sportmarketingopleiding ben je interessant voor vele andere bedrijven. Sport kun je uiteraard nog blijven beoefenen in je vrije tijd! Of is er toch een vacature of stage voor jou bij Mediability?