Diensten voor bedrijven
Conceptontwerp & Activering
Hospitality & Incentives
Onderzoek & Advies
Sponsorbeleid & Management

Diensten voor sporters
               & sportorganisaties

Sportmarketing
Management & Organisatie
Communicatie & PR
Onderzoek & Advies
Sponsorwerving
Relatiemanagement

Over Mediability
Vacatures
Contact

Sitemap
Sportmarketing-woordenboek
Mediability :: Diensten voor sporters & sportorganisaties ::

Sportmanagement & Organisatie

Waarschijnlijk zijn binnen uw organisatie allerlei soorten vaardigheden aanwezig; van sportieve tot medische, van facilitaire tot organisatorische. Maar het kan gebeuren dat er op sommige gebieden onvoldoende expertise, ervaring en mankracht is. Dan is het prettig dat u een beroep kunt doen op de diensten van sportmarketing- en sportmanagementbureau Mediability.

Brede ondersteuning :: Onze medewerkers zijn commercieel-economisch opgeleid, en kunnen u daarom bijstaan op het gebied van management, organisatie van evenementen, marketing, hospitality, opstellen van beleid, communicatie, operationele taken, logistiek & planning, administratie, financiŽn, sponsorwerving, onderzoek, relatiebeheer, etc.

Management van topsporters :: Als topsporter wilt u waarschijnlijk zoveel mogelijk bezig zijn met uw sport, en zo min mogelijk met de randzaken. Mediability neemt (een deel van) die randzaken voor zijn rekening.

Contact :: Leg uw vragen of uw opdracht aan ons voor via de contactpagina of sportmanagement@mediability.nl.

Trefwoorden: Verenigingsmanagement, verenigingsmanager, projectmanagement, organisatie, planning, beheer, media, evenementorganisatie, sportmanagement, sportmanager, sportmanagers, beleid opstellen, verenigingsbeleid, sportbeleid, sponsoringbeleid, sponsorbeleid, vrijwilligers aansturen, hospitality